İçeriğe geç

Kamuran Akkorun Torunu Kimdir

Kamuran Akkor’un torunu kim?

İşte sevgili Aydan Şener’in (ROL İÇİN ÖZÜR DİLERİM) akıl hastası oğlunu oynayan Cengiz Orhonlu; en sevdiğim Kamuran Akkor’un torunu! Annesi Menekşe’nin çocukluğunu biliyorum!31 Ocak 2024

Kamuran Akkor’un torunu hangi filmde oynuyor?

Cengiz Orhonlu, O Kız dizisinde Ozan rolüyle hayranlarını selamlıyor. İstanbul doğumlu olan oyuncu, sanatçı Kamuran Akkor’un torunu olarak biliniyor. Orhonlu, O Kız dizisinde Ozan karakteriyle izleyicilerin merakını uyandırdı.

Cengiz Orhonlu kimin torunu?

Ünlü ses sanatçısı Kamuran Akkor’un torunu olan Orhonlu, müzik yeteneğiyle de dikkat çekiyor. Enerjisi ve tarzıyla büyük ilgi gören Cengiz Orhonlu, sosyal medyada da oldukça beğeniliyor.

Cengiz Orhonlu’nun dedesi kimdir?

Cengiz Orhonlu 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Ünlü şarkıcı Kamuran Akkor’un torunudur. Şu anda 28 yaşındadır.

Cengiz Orhonlu’nun annesi kimdir?

Babası ilkokul öğretmeni İsmail Seyfettin Bey, annesi Melâhat Hanım’dır.

Cengiz Orhonlu ne mezunu?

1951 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat ve Tarih Fakültesi’nden mezun olan Orhonlu, 1954 yılına kadar İstanbul Başbakanlık Arşivi’nde antik metinler uzmanı olarak çalıştı. 1955-1958 yılları arasında Osmanlı İmparatorluğu’nun (1691-1696) aşiret iskân girişimi üzerine yaptığı araştırmalarla…

Kamuran Akkor’ün eşi kimdir?

Vasfi UçaroğluKâmuran Akkor / Eşi (1968–2011 doğumlu)

Kamuran Akkor nasıl ünlü oldu?

Sanat hayatına pop müzikle adım atan Kamuran Akkor, daha sonra arabesk şarkılar söylemeye başladı. Bu dönemde Orhan Gencebay’ın şarkılarını seslendiren Akkor, “Bir Teselli Ver” adlı plağıyla müzik dünyasının zirvesine yeniden yükseldi.

Kamuran Akkor’un annesi kim?

Muzaffer AkkorKâmuran Akkor / Annesi

Üç Kız Kardeş Uzay kimdir?

Cengiz Orhonlu Kelebekler Özgürdür, Ufak Tefek Yaşamlar ve Paket Servis oyunlarında rol aldı. Orhonlu aynı zamanda değerli ses sanatçılarından Kamuran Akkor’un torunudur. O Kız dizisinde Ozan karakterini canlandırdı. Şu anda ise Üç Kız Kardeş dizisinde Uzay karakterini canlandıracak.

O kız ozan kimdir?

Cengiz Orhonlu 1994 yılında İstanbul’da doğdu. 28 yaşındaki genç oyuncu birçok oyunda rol aldı. Cengiz Orhonlu son olarak “Kelebekler Özgürdür”, “Küçük Hayatlar” ve “Paket Servis” oyunlarında rol aldı.

Cengiz Orhonlu Arka Sokaklarda hangi rolde oynadı?

Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu (Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe (İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), …

Cengiz Özkan’ın dedesi kimdir?

Dedesi Hasan Hüseyin Orhan ile babası Âşık Seyit Meftuni, hem gezen âşık ve dede nitelikleriyle, hem de âşıklık geleneği içerisinde şiirleriyle bu kültürün nesilden nesile yaşatılmasını sağlamışlardır. Seyit Meftuni, Alevi-Bektaşi müzik geleneği içerisinde yetişmiş Arguvan’ın en önemli âşıklarındandır.

Akkor kardeşler kimlerdir?

Ömür Akkor’un özdeş bir ikiz kardeşi var. İkiz kardeşinin adı Yunus Emre Akkor. Her iki kardeş de aşçı. Babası emekli bir zanaatkar ve annesi emekli bir öğretmen.

Kamuran Akkor’ün eşi kimdir?

Vasfi UçaroğluKâmuran Akkor / Eşi (1968–2011 doğumlu)

Kamuran Akkor’un annesi kim?

Muzaffer AkkorKâmuran Akkor / Annesi

Kamuran Akkorun ablası kimdir?

Gönül Akkor Leman Akkor Alev Akkor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir